ITK-konferenssin workshopit

03. 03. 2017

Järjestämme kaksi maksutonta workshopia ITK:ssa keskiviikkona 5.4 Hämeenlinnan Aulangolla. Tervetuloa mukaan yhteen workshopiin tai vaikka molempiin!

Klo 10-13

Badge Finland! -workshopiin ovat tervetulleita kaikki oppilaitos-, järjestö- ja yritysmaailman edustajat, jotka haluavat edistää konseptin tunnettuutta Suomessa.

Badge Finland -konsortion lanseeraaminen ITK:ssa. Osallistujat tulevat tutustumaan Open Badges -konseptin mahdollisuuksiin sekä kuulemaan hyviä käyttötapauksia oppilaitos-, järjestö- ja yritysmaailmasta. Workshopissa verkostoidutaan Badge Finland -yhteisön kanssa, pohditaan yhteistyöekosysteemien rakentamista Suomessa, miten tehdään tuotteliaasti yhteistyötä ja saadaan sillä aikaiseksi laajempaa vaikutusta ja yhteisön voimaa. Pohdimme yhdessä, millaisia merkkejä ja merkkikantoja tarvitsisi tehdä ja millaisia yhteistyöprojekteja voisi olla.

Ilmoittaudu workshopiin mukaan 28.3. mennessä täällä!

Klo 14-17

Optima uudistuu! -workshopiin ovat tervetulleita kaikki verkko-oppimisen kehittämisestä kiinnostuneet, Optima-asiakkaat sekä uudesta, modernista oppimisympäristöstä kiinnostuneet.

Uudenlainen ja moderni Optima-oppimisympäristö tekee tuloaan. Workshopissa kerrotaan tarkemmin uudesta Optimasta ja esitellään tulevia ominaisuuksia. Osallistujat ideoivat yhdessä uusia tapoja rakentaa kursseja ja tuottaa materiaaleja. Tässä workshopissa osallistujilla on oiva mahdollisuus vaikuttaa tulvaisuuden Optiman ominaisuuksiin!

Ilmoittaudu workshopiin mukaan 28.3. mennessä täällä!