Tietoa meistä

Discendum Oy tarjoaa tehokkaita verkkopalveluita oppimiseen ja osaamisen hallintaan sekä tuottaa konsultointipalveluja kaikenkokoisille toimijoille. Asiakaskuntaamme kuuluu oppilaitoksia, eri toimialojen yrityksiä, julkishallinnon organisaatioita sekä erilaisia järjestöjä.


Palkittujen ratkaisujemme taustalla ovat pitkä kokemus alalta sekä kyky kehittää toimintaamme jatkuvasti. Palveluihimme kuuluvat verkko-oppimisympäristöt, ePortfolio-palvelu sekä Open Badges -osaamismerkkeihin liittyvät palvelut.

Erityisen tärkeitä meille ovat pitkäkestoiset asiakassuhteet, korkea asiakastyytyväisyys ja jatkuva tuotekehitys yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Olemmekin tunnettu ja arvostettu toimija verkkotoiminta-alustojen tuottajana. Lisäksi tavoitteinamme ovat asiakkaan liiketoiminnan ja tarpeen ymmärtäminen sekä asiakkaan tukeminen palvelun hyödyntämisessä parhaalla mahdollisella tavalla.

Discendum Oy on syksyllä 2001 perustettu suomalainen yritys. Tällä hetkellä yrityksessämme työskentelee noin 20 henkilöä Oulussa, Tampereella, Raumalla sekä Helsingissä. Osa asiantuntijoistamme on ollut tekemisissä verkko-oppimisen kanssa jo 1990-luvun puolivälistä alkaen. Viime vuosina henkilökuntaamme on myös liittynyt nuoria tekijöitä, jotka tuovat uusia näkökulmia tekemiseemme.

Otamme tietoturvaan liittyvät asiat hyvin vakavasti ja järjestämme palveluidemme tietoturvatestauksia, seuraamme turvallisuuteen liittyviä julkaisuja ja päivitämme palveluitamme vastaamaan uusia määrityksiä. Toimintatapamme perustuu yrityksemme sisäiseen laatukäsikirjaan, johon on määritelty riskinhallinta, prosessit sekä suunnitelmat.

Discendum Menestyjä-sertifikaatti DML award

Tutustu tiimiimme

Oulu

team Ville Juutinen
Tuotekehitysjohtaja
ville.juutinen@discendum.fi

Tampere

team Tuomas Kuusivaara
Toimitusjohtaja
+358 20 718 1852
tuomas.kuusivaara@discendum.fi

team Tanja Borg
Projektipäällikkö
+358 10 205 6865
tanja.borg@discendum.fi

team Henna-Riikka Ahvenjärvi
Tuotepäällikkö
+358 10 205 6860
henna-riikka.ahvenjarvi@discendum.fi

team Nilüfer Piirainen
Markkinointikoordinaattori
+358 20 7181 859
nilufer.piirainen@discendum.fi