Nähdään ITK 2019 -konferenssissa!

07. 03. 2019


ITK2019

Olemme tänäkin keväänä mukana Hämeenlinnan Aulangolla jo 30. kerran järjestettävässä ITK-konferenssissa. Tällä kertaa tapahtuma ajoittuu jo maaliskuulle tarjoten yli 170 erilaista esitystä ja tapahtumaa lukuisten näytteilleasettajien lisäksi 20.-22.3.2019. Tämän vuoden teemana on Muutos on mahdollisuus.

Keskiviikko 20.3.

Konferenssin ensimmäisenä päivänä järjestetään useiden workshopien lisäksi osallistujille maksuton Valtakunnallinen tutoropettajapäivä 2019 -tapahtuma, jonka tavoitteena on saattaa tutoropettajia, koordinaattoreita ja hallintoa jakamaan yhdessä ajatuksia tutortoiminnasta rennossa ja innostavassa hengessä. Tapahtuman tarkemman ohjelman ja ilmoittautumislomakkeen löydät täältä.

Torstai ja perjantai 21.-22.3.

Toisena ja kolmantena tapahtumapäivänä osallistujat pääsevät kuulemaan toinen toistaan mielenkiintoisempia puheenvuoroja mm. tapahtuman muutosteemaan liittyen. Discendumin väkeä löydät näyttelyosastolta jo tutuksi tulleelta ständiltä nro 328, tulehan moikkaamaan!

Ilmoittautuminen

Konferenssiin ja workshopeihin voit ilmoittautua aina tapahtuman alkamiseen saakka täällä. Early Bird -hinnat ovat voimassa vielä 8.3.2019 asti - ole siis nopea!

Nähdään Aulangolla!

Hyödyllisiä linkkejä:

ITK-konferenssi
ITK-näyttely