Alihankinta-messut 2018

09. 08. 2018

Alihankintamessut2018

Alihankinta-messut viettävät 30-vuotisjuhlavuottaan!

Olemme mukana 25.-27.9. Tampereella järjestettävillä Alihankinta-messuilla. Tapahtuma täyttää kunnioitettavat 30-vuotta, ja pyrkii vahvan kehittymisen ja kansainvälistymisen myötä olemaan tulevaisuudessa Pohjois-Euroopan merkittävin alihankintamessutapahtuma.

Alihankinta kerää yhteen teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät. Uskomme, että uusi ja mutkaton oppimisympäristömme Priima vastaa hienosti teollisuuden alan koulutustarpeisiin. Priimaan kannattaa tulla tutustumaan tarkemmin; meidät löytää D-hallin tuote- ja palvelukadulta osastolta D10. Tervetuloa!

Messuille voi ennakkoilmoittautua netissä maksutta. Rekisteröinti onnistuu täällä. Messuista voi lukea lisää täältä.