Esimies & Henkilöstö 2018

06. 08. 2018

esimieshenkilosto

Discendum on mukana ensimmäistä kertaa Helsingissä järjestettävissä Esimies & Henkilöstö 2018 -messuilla 4.-5.9. Messujen keskipisteessä ovat johtaminen ja henkilöstö, ja tapahtuma on vakiinnuttanut paikkansa suomalaisen liikkeen- ja henkilöstöjohdon keskuudessa. Paikkana toimii Helsingin Messukeskus.

Nyt on mahtava tilaisuus päästä tutustumaan uusimpaan tuotteeseemme eli mutkattomaan Priima-oppimisympäristöön. Monipuolinen Priima skaalautuu kaikenkokoisiin tarpeisiin, ja pienet sekä isot koulutukset on helppo toteuttaa verkossa.

Lisäksi esittelyssä on Open Badge Factory -palvelumme, jonka avulla Open Badge -osaamismerkkien suunnittelu, myöntäminen ja hallinnointi ja helppoa ja tehokasta. Tule kuulemaan, miten voit tuoda esiin esim. henkilökuntasi osaamista ja taitoja modernilla tavalla.

Tutustu yrityssivuumme tapahtuman nettisivuilla. Meidät löytää ständiltä 3H18, nähdään!