ITK-konferenssi 2018 - tule mukaan!

01. 02. 2018

ITK2018


Discendum on vahvasti mukana Hämeenlinnan Aulangolla järjestettävässä ITK-tapahtumassa 11.-13.4.. Tapahtuman ensimmäisenä päivänä ITK tarjoilee kattavasti erilaisia workshopeja; mekin järjestämme kaksi odotettua workshopia. Toisena ja kolmantena päivänä osallistujat pääsevät kuulemaan inspiroivia puheenvuoroja ja tutustumaan mielenkiintoiseen messuantiin. ITK lukeutuu Suomen suurimpiin koulutusalan tapahtumiin.

Keskiviikko 11.4.

Discendum järjestää keskiviikkona kaksi maksutonta workshopia:

Klo 10-13

Badge Finland -verkoston tapaamiseen ovat tervetulleita kaikki oppilaitos-, järjestö- ja yritysmaailman edustajat, jotka haluavat edistää konseptin tunnettuutta Suomessa ja haluavat olla mukana verkoston toiminnassa.

Workshopissa esitellään Badge Finland -verkoston toimintaa sekä keskustelemme siitä, miten toimintaa ja yhteistyötä tullaan kehittämään. Lisäksi osallistujat pääsevät kuulemaan erilaisia case-esityksiä; ketkä myöntävät merkkejä Suomessa, miten osaamismerkkejä hyödynnetään organisaation toiminnassa jne. Osallistujat suunnittelevat yhdessä myös Badge Finland -verkoston merkkejä.

Ohjelma:

10.00 - 10.30 Open Badges -konseptin voittokulku maailmalla

10.30 - 11.00 Badge Finland -verkoston toiminnan esittely

11.00 - 11.15 Kahvitauko

11.15 - 11.45 Case-esitykset

Osaamismerkit henkilöstön osaamisen näkyväksi tekemisessä Lahden ammattikorkeakoulussa - Jenni Meriläinen, suunnittelija (Kehittämispalvelut, Opetusteknologia), Lahden ammattikorkeakoulu

Osaamismerkit osaamispoluilla - Lotta Pakanen, asiantuntija, Opintokeskus Sivis

11.45 - 12.45 Ryhmätyö: Badge Finland -verkoston merkkien suunnittelu

12.45 - 13.00 Yhteenveto ja workshopin päättäminen

Ilmoittaudu workshopiin mukaan 26.3. mennessä täällä!

Klo 14-17

Priima-oppimisympäristö tutuksi -workshopiin ovat tervetulleita kaikki modernista verkko-oppimisesta kiinnostuneet opettajat sekä opetuksen kehittämisestä vastaavat ammattilaiset.  

Workshopissa on tarkoitus tutustua syvemmin uuden Priima-oppimisympäristön ominaisuuksiin. Pääteemana on yhteisöllisen oppimisen tukeminen. Osallistujat pääsevät tarkastelemaan olemassa olevia ominaisuuksia, antamaan palautetta niistä sekä ideoimaan heille tärkeitä ominaisuuksia oppimisympäristön tekijöiden kanssa.  

Ilmoittaudu workshopiin mukaan 26.3. mennessä täällä!

Ohjelma:

14.00 - 14.45 Yleisesittely Priima-oppimisympäristöstä

14.45 - 15.15 Osallistujien palautteiden ja kommenttien käsittely

15.15 - 15.30 Kahvitauko

15.30 - 16.15 Teematyöskentely

16.15 - 17.00 Ideoiden käsittely ja workshopin päättäminen

Torstai ja perjantai 12.-13.4.

Konferenssi ja messuosasto aukeavat torstaina ja osallistujat voivat vierailla siellä aina perjantai-iltapäivään saakka. Meidät löytää tutusta paikasta eli näyttelypisteeltä nro 328, tuuhan moikkaamaan!

Ilmoittautuminen

Konferenssiin voi ilmoittautua aina tapahtuman alkamiseen saakka, mutta Early Bird -hinnat ovat voimassa 26.3. saakka. Voit ilmoittautua mukaan konferenssiin (workshopeihin erillinen ilmoittautumislomake) täällä.

Näkemisiin Aulangolla!

Hyödyllisiä linkkejä:

ITK