Helmi- ja maaliskuun Open Badge -kurssit

11. 01. 2018

Open Badges -osaamismerkit ovat tapa tunnustaa ja tunnistaa oppijoiden, henkilökunnan, asiakkaiden tai muiden sidosryhmien osaamista, oppimista, taitoja, saavutuksia ja asenteita. Merkin saaja voi jakaa osaamismerkkinsä esimerkiksi erilaisiin sosiaalisen median palveluihin, CV:hen, blogiinsa tai mihin tahansa netissä.

Discendum järjestää helmi-maaliskuun aikana kaksi Open Badge Osaaja -verkkokurssia sekä workshopin Helsingissä.

Jos digitaaliset osaamismerkit, Open Badget, eivät ole vielä tuttuja tai olette niiden käytön suhteen vielä ihan alussa, niin kannattaa ehdottomasti ilmoittautua mukaan maksuttomalle peruskurssille tai workshopiin.

Mikäli olette jo pidemmällä ja ensimmäiset merkitkin on myönnetty, on aika ottaa askel eteenpäin ja ilmoittautua mukaan edulliselle jatkokurssille.