Open Badge Osaaja -workshop, HKI

11. 01. 2018

Study


Kurssi on lähikoulutuksena järjestettävä päivän mittainen workshop, jossa osallistujat saavat sekä teoriatietoutta Open Badges -konseptiin liittyen että pääsevät suunnittelemaan ensimmäisen merkin käytännössä.

Koulutuksesta myönnetään osallistujille osaamismerkki.

Open Badge Osaaja -workshop Helsingissä


Kohderyhmä: Kaikki digitaalisista osaamismerkeistä (Open Badges) kiinnostuneet henkilöt, joilla ei ole aiempaa kokemusta tai on vähän kokemusta digitaalisista osaamismerkeistä. Kurssi sopii erilaisten organisaatioiden (oppilaitokset, järjestöt, yritykset) edustajille, jotka haluavat tutustua uuteen osaamisen tunnistamisen, tunnustamisen ja näyttämisen konseptiin. Kurssilla aloitetaan ihan perusteista, joten jos olet jo pidemmällä osaamismerkkien kanssa, suosittelemme Open Badge Osaaja –jatkokurssia, joka järjestetään verkkokoulutuksena.

Tavoitteet: Tavoitteena on, että kurssin jälkeen tunnet digitaalisten osaamismerkkien (Open Badges) toimintaperiaatteet ja käyttömahdollisuudet sekä pystyt suunnittelemaan ja myöntämään osaamismerkkejä.

Päivän aikana tulet tutustumaan:

  • Open Badge -merkin rakenteeseen
  • Konseptiin liittyviin rooleihin
  • Osaamismerkkien arvon muodostumiseen ja käyttömahdollisuuksiin
  • Osaamismerkkien suunnitteluperiaatteisiin
  • Open Badge Factory -palveluun, jossa konkreettisesti luot ja myönnät ensimmäisen osaamismerkin
  • Open Badge Passport -palveluun, jossa otat vastaan merkkejä ja jaat niitä eteenpäin

Mitä tarvitset? Kurssille osallistujilta vaaditaan mukaan oma tietokone tai tabletti.

Yhtä kurssin tehtävää varten osallistujat perustavat Open Badge Factory -palveluun organisaatiolleen tilin, jotta pääsevät luomaan ja myöntämään osaamismerkin. Mikäli organisaatiollasi on jo tili Open Badge Factoryssa, pyydä organisaatiosi adminilta tunnukset palveluun (mikäli sinulla ei sellaisia vielä ole). Mikäli et halua luoda tiliä Open Badge Factoryyn, merkin suunnittelutehtävän voi tehdä myös paperilla.

Kouluttaja: Workshopin kouluttajana toimii tuotepäällikkö Heli Karjalainen, joka vastaa Discendumilla Open Badge Factory ja Open Badge Passport -tuotteista.

Ajankohta: Perjantai 16.2.2018, klo 9-16

Missä? Pääposti, Postimestari-kabinetti, Mannerheiminaukio 1 B, Helsinki.

Hinta: Kurssi on maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen on päättynyt.

Peruutus: Mikäli joudut perumaan osallistumisesi, ilmoita siitä meille osoitteeseen info@discendum.com. Kiitos!


Hyödyllisiä linkkejä:

Open Badge Factory

Open Badge Passport

Open Badges