OBF Enterprise julkaistu!

26. 06. 2017

OBF Enterprise - hyödynnä osaamismerkkien kaikki mahdollisuudet!

Open Badges -osaamismerkkialustamme Open Badge Factory on saanut uuden palvelutason, joka on nimeltään Enterprise.

Enterprise-taso palvelee erityisesti isoja yrityksiä, yliopistoja ja järjestöjä, joilla on useita aliorganisaatioita sekä erilaisia käyttäjäryhmiä hallittavana. Taso on tarkoitettu organisaatioille, jotka toivovat tarkempia käyttäjien ja merkkien hallintatyökaluja, mahdollisuuden myöntää rajattoman määrän merkkejä sekä mahdollisuuden mainostaa omia haettavia merkkejä Open Badge Passportissa nyt ja tulevaisuudessa. Lisäksi halutessaan Enterprise-asiakkailla on mahdollisuus asentaa oma, dedikoitu Open Badge Passport -palvelu sekä ottaa käyttöön Badge Record Storage.

Lue lisää OBF Enterprisestä täältä.