OBF ja OBP ovat mukana Badge Summitissa ja ISTEssä kesäkuussa!

06. 06. 2017

Kesä on vihdoin täällä ja samoin tämän vuoden Badge Summit ja ISTE-konferenssi! Open Badge Factory ja Open Badge Passport ovat mukana molemmissa tapahtumissa.

Badge Summit järjestetään San Antoniossa Teksasissa 24.6. ja tapahtuma kerää yhteen Open Badge -asioista innostuneet sekä Open Badge -edelläkävijät ja palveluntarjoajat. Päivän aikana verkostoidutaan, kerätään ideoita, opitaan uutta, kuullaan ja nähdään monipuolisia esityksiä ja jaetaan kokemuksia.

Eric Rousselle (OBF ja OBP) on mukana kahdessa eri esityksessä päivän aikana: aamupäivällä hän osallistuu paneelikeskusteluun, jossa on myös muita palveluntarjoajia mukana ja iltapäivällä Eric pitää esityksen, jonka aiheena on “What Can I Do With My Badges?”. Lisätietoja tapahtumasta löytyy täältä.

Badge Summit 2017

ISTE-konferenssi järjestetään myös San Antoniossa 25.-28.6. Tämä massiivinen tapahtuma on maailmanlaajuisesti tunnettu ja kerää yhteen ammattilaisia ja palveluntarjoajia liittyen koulutukseen ja teknologiaan. Noin 18,000 osallistujaa on joka vuosi mukana tapahtumassa.

Me olemme ISTEssä näytteilleasettajina 26.-28.6. ja osallistujat löytävät meidät ständiltä numero 224. Lisätietoja ISTEstä löytyy täältä. Tervetuloa!

ISTE 2017