Uusi Optima on nyt OPTIMA CONNECT

18. 05. 2017

Optima Connect on uuden sukupolven verkko-oppimisympäristö, joka on rakennettu uuden edistyksellisen teknologian pohjalta. Sitä kehitetään tiiviissä yhteistyössä asiakaskuntamme kanssa Open Innovation -periaatteella hyödyntäen asiakkaidemme palautteita ja kehitysehdotuksia sekä tiimimme 15 vuoden palvelu- ja tuotekehityskokemusta.

Käyttäjän kannalta Optima Connect on aivan uudenlainen oppimisympäristö, joka tarjoaa helppokäyttöisyyden, mobiilikäytön ja pedagogisen tuen lisäksi monipuoliset integrointimahdollisuudet.

Optima Connectin avoimen rajapinnan ansiosta sen voi helposti integroida muihin järjestelmiin. Optima Connect on myös suunniteltu tukemaan eri organisaatioiden ja verkostojen yhteistyötä ja liiketoimintamalleja.

Tulevaisuuden oppimisympäristön Optima Connectin ensimmäinen versio julkaistaan vuoden vaihteessa. Pysy kuulolla!