ITK-konferenssi 2017 - ilmoittaudu mukaan!

02. 02. 2017

ITK2017


ITK-konferenssi järjestetään jälleen tutuissa merkeissä Hämeenlinnan Aulangolla, tällä kertaa kuitenkin jo hieman aikaisemmin eli 5.-7.4.2017! Merkkaile päivät kalenteriin ja tule mukaan Suomen suurimpaan digitaalisen koulutuksen ja oppimisen tapahtumaan!

Keskiviikko 5.4.

Discendum järjestää keskiviikon aikana kaksi maksutonta workshopia.

Klo 10-13

Badge Finland! -workshopiin ovat tervetulleita kaikki oppilaitos-, järjestö- ja yritysmaailman edustajat, jotka haluavat edistää konseptin tunnettuutta Suomessa.

Badge Finland -konsortion lanseeraaminen ITK:ssa. Osallistujat tulevat tutustumaan Open Badges -konseptin mahdollisuuksiin sekä kuulemaan hyviä käyttötapauksia oppilaitos-, järjestö- ja yritysmaailmasta. Workshopissa verkostoidutaan Badge Finland -yhteisön kanssa, pohditaan yhteistyöekosysteemien rakentamista Suomessa, miten tehdään tuotteliaasti yhteistyötä ja saadaan sillä aikaiseksi laajempaa vaikutusta ja yhteisön voimaa. Pohdimme yhdessä, millaisia merkkejä ja merkkikantoja tarvitsisi tehdä ja millaisia yhteistyöprojekteja voisi olla.

Ilmoittaudu workshopiin mukaan 24.3. mennessä täällä!

Klo 14-17

Optima uudistuu! -workshopiin ovat tervetulleita kaikki verkko-oppimisen kehittämisestä kiinnostuneet, Optima-asiakkaat sekä uudesta, modernista oppimisympäristöstä kiinnostuneet.

Uudenlainen ja moderni Optima-oppimisympäristö tekee tuloaan. Workshopissa kerrotaan tarkemmin uudesta Optimasta ja esitellään tulevia ominaisuuksia. Osallistujat ideoivat yhdessä uusia tapoja rakentaa kursseja ja tuottaa materiaaleja. Tässä workshopissa osallistujilla on oiva mahdollisuus vaikuttaa tulvaisuuden Optiman ominaisuuksiin!

Ilmoittaudu workshopiin mukaan 24.3. mennessä täällä!

Torstai ja perjantai 6.-7.4.

Messuosaston ja konferenssin antiin pääsee tutustumaan torstaina ja perjantaina. Discendumin asiantuntijat ovat näyttelypisteellä nro 328, tervetuloa juttelemaan!

Kuinka voin ilmoittautua mukaan?

Workshopeihin tulee ilmoittautua perjantaihin 24.3. mennessä. Konferenssiin voi ilmoittautua aina tapahtuman alkamiseen saakka, mutta Early Bird -hinnat ovat voimassa 24.3. saakka. Voit ilmoittautua mukaan konferenssiin (workshopeihin erillinen ilmoittautumislomake) täällä.

Nähdään Aulangolla!

Hyödyllisiä linkkejä:

ITK